Vendégházaink

IROTTKŐ NATÚRPARKBARÁT SZÁLLÁSHELY

Vendégházunk 2014-ben elnyerte a Natúrparkbarát szálláshely címet!

Az Akácos Vendégház Alpokalján, az Irottkő Natúrpark területén, Kőszegtől 1,5km-re Bozsok, Velem irányában Pogányok szőlőhegyen található. Kőszegi panziónk kialakításakor célunk volt, hogy a mai kornak megfelelő komfortot nyújtsuk egy falusi, pincesori miliőben.

Igényesen, új bútorokkal berendezett vendégházakkal, nyaralókkal kínálunk szállást Kőszegen, mely egymástól jól elkülönülve egy 5000m2-es, erdővel körülölelt ligetes, lankás területen fekszik. Az apartman házakban felszerelt konyha található, zuhanyzós fürdőszobákkal. Télen a fűtést a 3-as ház kétszobás apartmanjában infrapanelek (esetlegesen cserépkályha is), a többi házban hangulatos, modern cserépkályha biztosítja.  A vendégeket meleg ház várja, az 1-es és 2-es házban további fűtést a személyzet végzi, 3-as házban termosztáttal az infrapanelek .

Az Akácos Vendégház kőszegi apartmanjaihoz, házaihoz saját, önálló terasz, kertrész, gyümölcsfák, hinta tartozik. A házakhoz kapcsolódó kert kitűnő teret biztosít a kikapcsolódáshoz.

A teraszon lehetősége van szabadtéren elfogyasztani reggelijét, vacsoráját.

A parkolás a házak előtt kialakított parkolókban lehetséges.

A házak nemdohányzóak.

A vendégházak előtt különböző túraútvonalak haladnak el Cák, Velem, Bozsok irányába illetve fel, a Kőszegi-hegység kiemelt turisztikai célpontjai felé. (Stájer-házak, Irott-kő, Ó-ház kilátó, Hétforrás) Vendégházak télen remek kiindulópontot jelentenek a kőszegi és az ausztriai sípályák felé.

1. Akácos Vendégház I.

FATOSZ által minősített szálláshely!

A házban 2 szobában plusz nappaliban 2- 6 (+2)  fő szállás elhelyezésére van lehetőség. A ház földszintjén egy nappali, konyha, ebédlő, zuhanyzó található, az emeleten  két tágas szoba. A házhoz terasz,  saját kert tartozik önálló használatra.


2. Akácos Vendégház II.

A házban 2 szobában 2- 4 fő szállás elhelyezésére van lehetőség. A ház földszintjén konyha, ebédlő, zuhanyzó, az emeleten két szoba található. (Kőszegi panziónkban a házhoz terasz, kert is található, önálló használatra.)


3. Akácos Vendégház III.

Kőszegi panziónkban két apartman kialakítására került sor úgy, hogy a nagyobbik apartman a ház elejéről, a miniapartman a ház hátsó feléről közelíthető meg, így biztosítva, hogy Önök teljesen külön, egymást nem zavarva pihenhessenek. Az apartmanok teljesen külön bejárattal rendelkeznek, saját udvarral.  A ház bérelhető egyben maximum 6 személy részére, illetve külön-külön is maximum 4 fő és 2 fő részére.

  • Az első apartmanban 2-4   fő  személy elhelyezésére van lehetőség.  A földszinten található felszerelt konyha, ebédlő a hangulatos cserépkályhával, zuhanyzós fürdőszoba. Az apartmanhoz saját, erdőre néző terasz tartozik. Szükség esetén a tulajdonos befűti a cserépkályhát, de továbbra a fűtés modern infrapanelekkel történik.

Az udvaron található egy fedett szín, melyben a környéken fellelt néprajzi gyűjteményt helyeztük el. Megtekinthető Bozsokról származó gabonakipörgető, több mint 100 éves pogányi faprés, használati eszközök.

  • Kőszegi panziónkhoz tartozó hátsó, különbejáratú miniapartmanban két személy elhelyezésére van lehetőség.  A földszinten található a zuhanyzós fürdőszoba, minikonyha, tetőtérben a hangulatos hálószoba. Az apartmanhoz tartozik az erdőre néző kényelmes, tág terasz.