Szolgáltatásaink, programjaink

 

 • Kőszegi Panziónk Felszereltsége

Kőszegi kiadó nyaralónk felszerelt konyhával rendelkeznek,  gázfőzőlap, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, hűtőszekrény mélyhűtővel, étkészlet, poharak, konyharuha, főzőedények biztosítottak. A házak Tv-vel felszereltek. Minden házhoz zuhanyzós fürdőszoba tartozik.  A szálláshoz ágyneműt biztosítunk.
Minden vendégház saját kerttel rendelkezik, valamint kerti bútorok, napozóágy,   grillsütő, hinta, hintaágy állnak rendelkezésre.

A gyermekek örömét szolgálja fa játszóterünk hintával, csúszdával és a nagyon kedvelt babaházzal, gyerekkonyhával.

 • Reggelizési lehetőség 

Vendégházaink felszerelt konyhával rendelkeznek.

 • Ingyenes WIFI használat
 • Kőszegi panziónk játszótere a kertben

 

 • Szekeres-gyalogos túrák Kőszeg környékén, Kőszeg-hegyalján (Cák, Velem, Bozsok)

Különleges élményt nyújt a Kőszeg-hegyaljai szekerezés, kocsikázás. Hangulatos családi, baráti túrák tehetők, amelynek során közvetlen közelről ismerheti meg a táj természeti és épített értékeit. Ezen túrák alkalmával felkeressük a környékbeli falvakat, történelmi látnivalóit. Vendégeink választhatnak 4 fős hintó vagy a 8 személyes szekér között, illetve különböző hosszúságú útvonalak között.

 • Borkóstoló megszervezése Pogányok pincéiben – Kőszeg Szállás, Apartman

Borkostolón vehet rész pogányi gazdáknál, partnereinknél, meglátogathatja pincéjüket, termelői borokat kóstolhat.
Példaként említjük a Kampits Családi Pince borkóstolóját. (A pince kőszegi kiadó nyaralónk szomszédságában található.) A kb. 1 órás, vidám program, a száraz, adatszerű részleteket kerülve, de természetesen az érdeklődők kérdéseire igyekszik szakszerű választ adni. A különböző borok kóstolása között borkorcsolyát kínálnak. A vendégek megismerkedhetnek a borvidékkel, a borkóstolás szabályaival és pincéjük 5 féle borával.
A programot mind egyéni vendégeknek, mind csoportoknak ajánljuk, önálló programként vagy hidegtálas vacsora mellé. Igény szerint 5-6 típust kínálnak 3 fajtából, melyek technológiájukban, tárolásmódjukban és korukban különböznek egymástól. Borbemutatóikon szakmai vezetéssel ismerkedhetnek meg a család által képviselt technológiával, hagyományokkal és mélyülhetnek el a kőszegi borok minerális ízvilágában. Szálláshelyünk nyaraláshoz is kiválóan alkalmas helyszín.

 • Vendégeink részére nyújtott kedvezmények  Partnereinknél

Vendégeink  részére 10% kedvezményt nyújtanak partneréttermeink étel és italfogyasztásból,  a Holdfényligetben szintén 10% kedvezményben részesülnek vendégeink a Liget sportszolgáltatásaiból.

 • Helyi termékek, lekvárok
 • Információs anyagok állnak vendégeink rendelkezésére
 • A kis fűszernövénykert kincseiből mindenki igénye szerint használhat
 • Ajándékutalvány
  Rendelje meg tőlünk az ajándékutalványt és küldjük az Ön által megadott címre.
  Megrendeléskor az alábbi adatokat kérjük megadni. :
  – Ajándékozó neve, címe, elérhetősége
  – Ajándékozott neve, milyen alkalomból kapja
  – Az utalvány értéke
  – Postázási cím

[Ajándékutalvány minimális értéke: 8000Ft. Minden ajándékutalvány előre egyeztetett időpontban használható fel. Akácos Vendégház kőszegi olcsó szállás. Válasszon Minket!]

Csend, nyugalom, tiszta levegő. Olcsó szállás Kőszegen!