Vendégház árai

Kisapartman Pogányokban, Apartmanlakás Kőszegen max. 2 fő részére
Ft/éj 2 fő
Házak árai Kőszeg határában, Pogányokban
Elő-és utószezon:
09.01-06.14.10 000 Ft-tól/éj


Ház árak:
(minimum 12000Ft/éj
/ház)

2-3 fő részére 12.000Ft/éj/ház

4 személytől 3500Ft/fő/éj
Főszezon:
06.15-07.07

Kiemelt időszak:

03.14-17
04.18-22
06.06-06.10
07.08-08.20
10.11-10.13
10.30-11.03
10 000 Ft-tól/éj
12 000Ft-tól/éj
4500Ft/fő/éj -től (minimum 18000Ft-tól/éj)Minimum 22000 Ft/éj.

Kőszegi vendégház, szállás foglalásához 30% foglaló befizetése szükséges, melyet a következő módon tehet meg:

  • banki átutalással vagy pénztári befizetéssel

SBERBANK Neisz Eszter 14100172-26558149-02000006

  • SZÉP kártya előrefizetéssel
  • postai feladóvevényen

A foglaló mindkét fél biztosítékaként szolgál, így amennyiben egyéb időpontban nem állapodunk meg, egy héten belül  kérjük megküldeni. A foglaló megérkezéséről visszajelzést küldünk.

A szállás fennmaradó díját kérjük érkezés napján rendezni.

A foglalást írásban, e-mailben, postai úton vagy telefonon lehet lemondani az alábbi feltételekkel:
Az üdülés kezdőidőpontja előtti

-31-365 nap között 30%
-14-30 nap között 50%
-1-14. naptól kezdve a részvételi díj 100%-át kell kifizetni.
Az üdülési vége előtti távozás esetén pénzt nem térítünk vissza!

Egyebek:

  • 1 éjszaka hétköznapi foglalása esetén felárat nem számítunk fel.
  • Fűtési időszakban fűtés díja: 1000Ft/nap
  • Akácos Apartmanlakás energiahasználati díja: 500-1000Ft/nap energiahasználattól függőe gázóraleolvasás alapján.
  • Hétvégéken, hosszú hétvégéken csak a teljes időtartamra foglalható ház, apartman, kivéve last minute illetve egyedi megbeszélés alapján.
  • Egész ház, apartman foglalására van lehetőség.
  • IFA Akácos Vendégházban csak 100Ft/fő/éj! 18 éves kor felett fizetendő
  • IFA Akácos Apartmanlakásban 450Ft/fő/éj 18 éves kor felett fizetendő

 


Kőszegi apartmanjaink, vendégházunk az érkezés napján hétköznap délután 15 óra után, hétvégén 14 óra után, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll az Önök rendelkezésére. Korábbi érkezés lehetséges egyeztetés alapján.

 

HÁZIREND

1.    Az apartman/vendégházak helyiségeiben csak előre bejelentett személyek tartózkodhatnak. A szállásadó jogosult ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a bejelentett személyek tartózkodnak.Vendégeket, látogatókat a vendégház területén nem fogadhatnak. Háziállatot nem áll módunkban fogadni.
2.    Az érkezés napján a ház 15 órától foglalható el és kérjük vendégeinket távozás napján 10 óráig átadni szíveskedjenek. Amennyiben aznap nem megy el és nem érkezik más vendég, előzetes megbeszélés alapján ezen időpontoktól el lehet térni.
3.    Parkolni a kijelölt parkolókban lehet. A zöldfelületet kérjük szabadon hagyni.
4.    Éjszakai-nappali élet:A környéken lakó ill a pihenni vágyó vendég érdekében kérjük tartózkodjanak a zajos nappali és éjszakai tevékenységtől. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 21:00 órától 7:00 óráig!
5.    Dohányozni az épületben, valamint füstölőt használni tilos! Dohányzásra alkalmas hely a terasz, kert. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, továbbá hamutartót használni!
6.    Kedves vendégeink érkezéskor tiszta környezetet találnak. Kérjük, hogy távozáskor hasonlót hagyjanak maguk után!
7.    Tűzgyújtási lehetőség a kertben nincs, kérjük ennek betartását. Grillkocsit használni csak a kertben lehet, a teraszokon kérjük használatának mellőzését, s a tűzvédelmi szabályok betartását! Kérjük a grillkocsi használatát a teraszokon mellőzni Amennyiben használják a grill-kocsit úgy kérjük azokat is megtisztítva átadni.
8.    Konyha: A konyha használata alapszolgáltatás. Minden ott található eszközt lehet szabadon használni. Használat után kérjük ezeket tisztán a helyére tenni!
9.    Szemetet az udvaron található szelektív gyűjtőedényekbe kérjük elhelyezni. Műanyag-üveg-papír, szerves hulladék gyűjtése komposzttárolóba történik.
10.    Kérjük, gondoskodjanak arról, hogy a helyiségekben található bútorok, eszközök helyükön, eredeti állapotukban maradjanak meg. Az apartmanban, szobában lévő berendezés átrendezése, kertbe kivitele tilos!
11.   Ablakokat csukják be gondosan, ha elhagyják a házat.

12.  Kérjük az emeletre ne menjenek fel utcai cipőben.
13.  Kertet a házigazda gondozza, terméseit a házigazda dolgozza fel. Kérjük ügyeljenek a növények épségére, gyümölcsfára ne másszanak. Erre alkalmas a közeli erdő fái.
14.  Terasz: A terasz kövezete, házfal épsége érdekében a teraszon kérem ne biciklizzenek, grillezzenek, labdázzanak. Ezt a kertben vagy az úton gyakorolhatják.
15.   A speciális cserépkályhákat biztonsági okokból a tulajdonos üzemelteti, kérjük ne próbálkozzon a begyújtással. Az okozott kárt meg kell téríteni.

16. A tulajdonosnak jogában áll a házakba bemenni szükség esetén kármegelőzési céllal.

17.    Amennyiben valami eltörik vagy megsérül, semmi baj, hiszen ez mindenütt előfordul. Nagyértékű sérült vagy elveszett használati tárgy, bútor ellenértékét kérjük megfizetni a tulajdonosnak. Szándékos rongálás feljelentést von maga után.

18.    A szállás díját érkezés napját kérjük rendezni. A lefoglalt időponttól eltérő távozás esetén a szállás díja nem kerül visszatérítésre.
Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami az Önök hibáján kívül meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, kérjük, ne próbálja megjavítani, a károk megelőzése érdekében szíveskedjenek a szállásadónak jelezni.
Jogunkban áll elköszönni attól a vendégtől, aki nem tartja be a házirendet, vagy viselkedésével zavarja a többi szállóvendég, környék nyugalmát.

Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk kedves vendégeinknek! Akácos Vendégház